Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Софі Тернер зі своїм новим бойфрендом Перегріном Пірсоном на святкуванні Року Дракона

Люди

11 лютого
134

Нове кохання Тернер

Софі Тернер зі своїм новим бойфрендом Перегріном Пірсоном на святкуванні Року Дракона

ШОУ-БІЗ

 

Софі Тернер і Перегрін Пірсон 

 

 

Софі Тернер влаштувала приємне видовище зі своїм новим бойфрендом Перегріном Пірсоном, коли вони були присутні на святкуванні Року Дракона.


27-річна зірка «Гри престолів» мала надзвичайно вишуканий вигляд у сірому однотонному комплекті. Приголомшливий набір, який поєднував укорочений топ із відкритими плечима та максіспідницю з рюшами, гарантував, що Софі продемонструє підтягнуту форму. Красуня ще більше підвищила свій зріст, взувши чорні туфлі на підборах. Також акторка обрала витончене золоте намисто і сережки-крапельки. Щоб довершити образ, чарівниця вирівняла свої світлі пасма та зробила сяючий макіяж.


Тим часом її новий обранець був неймовірно ошатним у чорному костюмі — в оксамитовому блейзері з драконом і чорних штанах. Щаслива пара усміхалася, коли вони наближалися до різних фотозон.


Нагадаємо, минулого місяця пара офіційно оголосила про свої стосунки в інстаграмі. Софі, яка розлучається з Джо Джонасом, поділилася серією знімків зі своєї лижної поїздки з Перегріном. На знімках було видно, як пара вечеряє із друзями, серед яких адвокат Руперт Горст. 


Перегрін є старшим сином і спадкоємцем Майкла Пірсона, четвертого віконта Каудрея, колишнього кінопродюсера, який володіє значною часткою медіаімперії Pearson. Водночас кажуть, що статки Софі становлять десять мільйонів фунтів стерлінгів. Сімейний статок Перегріна понад 224 мільйони фунтів.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter