Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Софі Тернер дала інтерв’ю і розповіла про найважчі події в її житті

Люди

Назар КОЛОДІЙ
16 травня 12:59
343
Джерело: Газета "Життєві історії"

Софі Тернер, діти і ексчоловік

Софі Тернер дала інтерв’ю і розповіла про найважчі події в її житті

Життєві історії

 

 

Софі Тернер зізналася, що приховувала свою першу вагітність від колишнього чоловіка Джо Джонаса. Вона сама звернулася до терапевта після того, як дізналася, що вагітна, під час відпустки на Балі. 

 

Тернер, якій тоді було лише 23 роки, боролася з подвійним тиском слави і пильної уваги до її стосунків із популярною попзіркою. Актриса не знала, чого насправді прагнула. Згадуючи свій приїзд на острів 2019 року,  вона розповіла британському Vogue: «Зробила тест і сказала собі: «Я вагітна. Приємно з вами познайомитися!»

 

 

Незважаючи на те, що Тернер була далеко від дому і від Джонаса, актриса визнає, що їй пощастило. Поки вона там перебувала, їй потрібно було відпочити і добре обміркувати своє майбутнє життя. Згадуючи момент, коли актриса розповіла 34-річному Джонасу про свою вагітність, вона додала: «Я пригадую, як кинула в нього тест на вагітність і мовила: «Що, на твою думку, ми повинні з цим робити?».

 

«Коли тобі за 20 років, життя таке легковажне. У той момент я справді не знала, чи хочу я бути матір’ю, але на острові щось у мені змінилося. Я просто знала, що маю бути мамою дитини», - розповіла Софі. У липні 2020 року в пари народилася перша дитина, донька Вілла, якій зараз три роки. Софі Тернер зізнається, що їй «весело» бавитись із Перегріном Пірсоном, теперішнім бойфрендом Софі.

 

Тернер народила другу дівчинку, Дельфіну, в липні 2022 року. «Вони такі веселі, цікаві дівчата і абсолютні сонячні промені в моєму житті», - розповіла Тернер. 

 

Британська актриса і Джо Джонас підтвердили розірвання свого чотирирічного шлюбу торік у вересні. Софі згадала період після того, як вони оприлюднили спільну заяву, в якій ішлося про те, що розлучення було «полюбовним», і благала про «конфіденційність родини». «Це були найгірші дні в моєму житті», - мовила актриса.

 

«Пригадую, я була на знімальному майданчику. У мене був контракт ще на два тижні, тому я не могла поїхати додому. Мої діти були в США, і я не могла до них потрапити… Мені було боляче. Я знищувала себе і картала за те, що є поганою мамою для своїх дітей. Мені постійно доводилося говорити собі й переконувати себе в тому, що все ж таки це неправда», - додала актриса.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter