Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Скарлетт Йоханссон відвідала з чоловіком афтепаті Saturday Night Live

Факти

Степан СЕМКІВ
18 жовтня 11:25
181
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Скарлетт Йоханссон у квітковій мінісукні

Скарлетт Йоханссон відвідала з чоловіком афтепаті Saturday Night Live
Зіркова пара на вечірці

Життєві історії

 

Зіркова актриса Скарлетт Йоханссон мала розкішний вигляд у стилі 90-х у квітковій сукні-сліп, відвідуючи афтепаті Saturday Night Live разом зі своїм чоловіком, Коліном Йостом, у вихідні. 39-річна номінантка на премію «Оскар» одягла темно-кремовий блейзер на мінісукню і доповнила свій образ шкарпетками в стилі поп і червонувато-коричневими оксфордами.


Як видно на фотографіях папараці, які отримав The Daily Mail, акторка «Шлюбної історії» доповнила свій образ білим бантом, окулярами в авіаторській оправі та багатошаровим золотим намистом. Йоханссон та її 42-річний чоловік Йост прикрасили захід, що відбувся в нью-йоркському магазині Saks. 


Скарлетт Йоханссон і зірка SNL Йост пов'язали себе узами шлюбу 2020 року у своєму будинку в Нью-Йорку, а в серпні 2021 року в них народився син Космо.

 


Актриса відверто говорила про свою сім'ю з Йостом у минулому, оскільки вона також має 10-річну доньку Роуз із колишнім, Роменом Доріаком (з яким вона була одружена упродовж 2014-2017 років). У 2008-2010 роках Йоханссон також була одружена з Райаном Рейнольдсом.  


Під час свого виступу на шоу Дрю Беррімор у березні 2022 року Йоханссон мило розповіла про подружнє життя з Йостом і про те, що вона «знала його» ще до того, як у них виникли романтичні стосунки, але почала думати про нього так тільки тоді, коли стала «доступною».


Скарлетт пояснила, що вся річ була у «виборі часу», і коли пара почала зустрічатися 2017 році, вони обоє були емоційно готові й закохані.


Джерело: https://www.shefinds.com/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter