Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Сінді Кроуфорд тішить своїх шанувальників родинними фото

Факти

Богдана СВІТЕНКО
06 серпня 13:50
332
Джерело: Газета "Життєві історії"

Сінді Кроуфорд та її сім’я

Сінді Кроуфорд тішить своїх шанувальників родинними фото

Життєві історії

 

Американська супермодель Сінді Кроуфорд поділилася милим сімейним знімком на своїй сторінці в інстаграмі. 58-річна супермодель та її 22-річна донька Кайя Гербер мали приголомшливий вигляд після нещодавньої поїздки до Парижа на Олімпійські ігри XXXIII. Разом із ними на фото також був чоловік Сінді Кроуфорд 62-річний Ренді Гербер, та її 25-річний син Преслі Вокер Гербер.

 

 

Кроуфорд мала елегантний вигляд у чорній сукні з квітами та бежевих босоніжках на підборах. Волосся вона залишила розпущеним, щоб підкреслити свою природну красу.

 

 

«Усі одягнені та кудись збираються», написала Сінді поруч зі знімком, позначивши кожного члена сім'ї. Фотографії, опубліковані в Instagram Stories Сінді Кроуфорд, показують, що четвірка прямувала на весілля.

 

 

Також Сінді опублікувала ще одну фотографію. На ній Ренді Гербер стоїть перед озером на тлі приголомшливого оранжево-жовтого заходу сонця. «Мій улюблений краєвид», написала Сінді, змусивши шанувальників замислитися над тим, що їй більше подобається пейзаж чи її чоловік.

 

Сінді та Ренді перебувають у шлюбі з 1998 року. До цього Сінді Кроуфорд уже була одружена з актором Річардом Гіром. Їхній шлюб тривав чотири роки.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter