Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Шерон Стоун працюватиме разом із Кім Кардашьян над новим серіалом

Факти

Марія КАЛУШ
06 вересня 16:22
88
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Шерон Стоун, Джоан Коллінз та інші зірки

Шерон Стоун працюватиме разом із Кім Кардашьян над новим серіалом
Усі зірки в одному телешоу

Життєві історії

 

 

Зірка фільму «Основний інстинкт» Стоун приєдналася до біографічного серіалу про Елізабет Тейлор від BBC Arts. Кім, яка є великою шанувальницею легендарної кінозірки «Клеопатри», підписалася на участь у проєкті раніше разом із Джоан Коллінз. 


Періс Джексон, яка була хрещеницею Тейлор, оскільки Ліз і Майкл Джексон були близькими друзями, також візьме участь у серіалі.  У ньому будуть показані нечувані записи самої Тейлор, а також свідчення близьких друзів і сім'ї.

 

Елізабет Тейлор


Серед раніше оголошених учасників також Маргарет О'Брайен, яка ходила до школи разом з Елізабет, і провідний учений доктор Ентоні Фаучі, який працював разом з Елізабет у боротьбі зі СНІДом. 
Стоун уперше потоваришувала з Елізабет Тейлор завдяки її роботі в кампанії на підтримку людей з ВІЛ/СНІДом. 


У серіалі Стоун докладно розповідає про акторську майстерність Елізабет, їхню спільну історію активізму та досвід жінок у голлівудській студійній системі. Як подруга Стоун зазначає: «Вона була першою людиною, яка надіслала мені сто троянд, коли у мене стався інсульт». 

 

Джоан Коллінз


Періс було 12 років, коли Елізабет померла, але вона пішла слідами своєї хрещеної, використовуючи її платформу для допомоги людям з ВІЛ/СНІДом, і описує, як Елізабет «проклала шлях для інших людей з такою ж чесністю і силою», вихваляючи «крутий підхід до життя» своєї хрещеної.


У серіалі також будуть показані глибинні інтерв'ю із сином Елізабет Тейлор Крісом Вайлдінгом, її онукою Наомі Вайлдінг, пасинком Тоддом Фішером та невісткою Ейлін Гетті, а також із другом Тейлор, колишнім хлопцем і зіркою кіно та телебачення Джорджем Гамільтоном.


Серіал, виконавчими продюсерами якого є Карі Ліа, Геміш Фергюссон та Кім Кардашьян, розповідає про життя та часи суперзірки, яка змінила не лише Голлівуд, а й саму славу. В кожному епізоді йдеться про те, як вона долала бар'єри в усіх сферах свого життя і про ціну, яку вона заплатила за те, що кинула виклик умовностям.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter