Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кендалл Дженнер приголомшила у двох суперрозкішних образах у Парижі

Люди

Степан СЕМКІВ
26 вересня 12:13
724
Джерело: Газета "Життєві історії"

Кендалл Дженнер на Тижні моди

Кендалл Дженнер приголомшила у двох суперрозкішних образах у Парижі
Супермодель у Парижі

Життєві історії

 

 

28-річна модель прилетіла до Франції на Тиждень моди і вийшла на подіум після того, як прогулялася вуличками Парижа. Кендалл перетворила тротуар на подіум, демонструючи свій гардероб: вона з'явилася в маленькій чорній сукні, а потім перевдяглася в розкішну сукню темно-синього кольору.


Дженнер мала неперевершений вигляд у сукні без рукавів з потертими краями, з крихітним чорним клатчем у руці, коли прямувала на показ The Row. Зірка «Сімейства Кардашян», яка нещодавно пофарбувала своє темне волосся в платиновий блонд, доповнила образ великими чорними сонцезахисними окулярами. Ногам вона дала відпочити в балетках. 


Для свого другого образу дня Кендалл одягла обтислу синю сукню та вкорочений жакет у тон. Вона доповнила образ парасолькою того ж синього відтінку, оскільки накрапав дощ. 

Цього сезону Кендалл була відсутня на подіумі під час Тижнів моди в Лондоні та Мілані, взявши участь лише в показі Alaia в Нью-Йорку на початку місяця.  

 


Показ ознаменував дебют на подіумі для її нових світлих пасом волосся, які вона вперше продемонструвала кілька тижнів тому після перукарської трансформації. Зірка «Сімейства Кардашян» нещодавно перефарбувала своє темне волосся в платиновий колір.


Нещодавно Кендалл дефілювала для L'Oreal разом з Хайді Клум, Євою Лонгорією та Карою Делевінь, коли вони відкривали другий і останній Тиждень моди 2024 року.

 

 


Вона пояснила: «Зараз у моїй кар'єрі я відчуваю себе дуже стабільною, сповненою надій. Але у мене були важкі два місяці. Я не сидітиму тут і не вдаватиму, що все чудово. Таке життя я завжди перебуватиму в тривожних почуттях».


«У попередніх інтерв'ю, коли мене запитували про мій психічний стан, я завжди відповідала: «Зараз у мене все чудово, але це не те, з чим мені довелося зіткнутися», мовила супермодель.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter