Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джордж Клуні і Бред Пітт розслідують злочин у Нью-Йорку

факти

Степан ПАВЛІВ
26 вересня 14:08
50
Джерело: Газета "Життєві історії"

Джордж Клуні та Бред Пітт у новому фільмі

Джордж Клуні і Бред Пітт розслідують злочин у Нью-Йорку
Зірковий дует знову разом

 

 

Щойно вийшов трейлер довгоочікуваного фільму «Вовки». У фільмі давні друзі Джордж Клуні та Бред Пітт зіграли суперників, яких залучили до розслідування одного і того ж злочину в Нью-Йорку. Фільм «Вовки», який уже має продовження, дебютує у п'ятницю на Apple TV+.


Вони починають як незнайомці, які прибувають на місце злочину, і одразу ж відчувають неприязнь один до одного, обмінюючись злісними шпильками. Вони змагаються пліч-о-пліч, ухиляючись від погроз поліції та албанської мафії.


Пітт і Клуні вперше зіграли разом у фільмі «Одинадцять друзів Оушена» 2001 року.

 


Привабливість фільму здебільшого полягає в їхній легкій чарівності та хімії у маленьких закочуваннях очей та іграх у суперництво, які наростають, поки, врешті-решт, вони не стають приятелями, як ми й хотіли б.


Клуні 63 роки, а Пітту 60, і у фільмі майже не згадано про біль у спині та адвіл. Але «Вовки» покликані показати, що вони все ще можуть, навіть не надто напружуючись, виконувати свою роботу.
Коли герої зустрічаються, вони обидва стоять у пентхаусі розкішного нью-йоркського готелю, де окружний прокурор (Емі Раян), що бореться зі злочинністю, відчайдушно потребує прикриття. Вони починають як незнайомці, які опинилися на одному місці злочину, й одразу ж недолюблюють один одного, обмінюючись злісними шпильками. Проте з часом у них виявляється багато спільного, можливо, навіть усе. Повільно, неохоче, вони наближаються до партнерства.

 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter