Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Анджеліна Джолі відмовилася від позову проти Міністерства юстиції та ФБР

Люди

Степан ПАВЛІВ
02 жовтня 18:08
349
Джерело: Газета "Життєві історії"

Анджеліна Джолі та справа про насильство

Анджеліна Джолі відмовилася від позову проти Міністерства юстиції та ФБР
Неочікуване рішення зірки

Життєві історії

 

 

Актриса Джолі відмовилась від свого позову через розслідування ФБР ймовірного інциденту насильства за участю її колишнього чоловіка Бреда Пітта 2016 року.


Згідно із судовими документами, що їх отримали кілька ЗМІ, Джолі подала клопотання про закриття справи, яка триває вже два роки. Як повідомляє In Touch, у заяві йдеться: «Сторони цього позову домовляються про припинення цього позову з ухваленням рішення, при цьому кожна сторона несе власні витрати і сплату гонорарів».


Неприємний інцидент стався на їхньому приватному літаку ще 2016 року, незадовго до того, як акторка Анджеліна Джолі подала на розлучення з Бредом Піттом. Згідно із судовими документами, які отримали різні ЗМІ, Джолі стверджувала, що Пітт облив її та одного з їхніх дітей червоним вином і пивом, нібито душив одну дитину, а іншу вдарив по обличчю. Як повідомляють, ці звинувачення розслідуло ФБР і Департамент у справах дітей та сім'ї округу Лос-Анджелес, але жодних звинувачень висунуто не було.

 


2022 року стало відомо, що Анджеліна Джолі, якій зараз 49 років, і Бред Пітт, якому зараз 60, стали фігурантами анонімного судового позову 2016 року. Позивачка (Джолі) стверджувала, що її «тодішній чоловік» напав на неї в приватному літаку. Як повідомляє видання, Пітт «фізично і словесно напав» на неї та їхніх дітей, коли вони перебували на борту літака.


Згідно із записами агента, Пітт нібито схопив Джолі за плечі, відтягнув її в задню частину літака і почав кричати на неї щось на кшталт: «Ти зіпсувала цю сім'ю». Джолі додала, що під час цього ж польоту вона отримала травму ліктя внаслідок іншої фізичної сутички з Піттом, і стверджувала, що він тоді був п'яний і навіть облив її пивом. Команда Пітта, однак, заперечує всі ці звинувачення.


Після цього спецагент зустрівся з помічником прокурора США. Вони дійшли висновку, що не порушуватимуть кримінальну справу, що змусило Джолі анонімно подати позов проти ФБР за Законом про свободу інформації. Це було зроблено задля того, щоб отримати документи, пов'язані з розслідуванням проти Пітта. Як повідомляє Politico, Джолі привернула до себе увагу у Вашингтоні після того, як їй надали дозвіл анонімно подати позов проти ФБР.


Проти Пітта не було висунуто жодних звинувачень. Невдовзі після цього інциденту «Бранджеліна» подала на розлучення, посилаючись на непримиренні розбіжності, і їхнє розлучення було остаточно оформлене 2019 року.

 

Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter