Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Шеннен Догерті розповіла, як рак вплинув на її знімання в проєктах

Люди

Євген ЛЮДКЕВИЧ
13 лютого 08:16
591
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Шеннен Догерті розповіла, як рак вплинув на її знімання в проєктах

ШОУ-БІЗНЕС

 

Шеннен Догерті — американська акторка, поділилася тим, як діагностований рак 2015 року вплинув на знімання фільму Bethany. Про це повідомляє видання People.


У новому випуску власного подкасту вона поговорила з Джеймсом Калленом Брессаком, який був режисером і сценаристом проєкту. Зірка ситкому «Район Беверлі-Гіллз» пригадала, що отримала новину про свій діагноз лише за тиждень або два до початку знімань. 


2015 року Догерті повідомила публіці, що в неї рак молочної залози, який перейшов у стан ремісії 2017 року, але повернувся 2020 року на четвертій стадії. 2023 року актриса оголосила, що недуга поширилася на її кістки.

 


Брессак теж пригадав, як почувався, коли вона йому сказала про рак. 


«Ти зателефонувала мені, коли щойно почала приймати ліки, і сказала: «Я не впевнена, чи зможу це зробити». Я заспокоїв тебе: «Якщо ти не можеш упоратися, ми знайдемо рішення, але я вважаю, що відволіктися на роботу буде корисно, — зазначив він. — Ти з’явилася і виклалася на повну».


Нагадаємо, нещодавно король Сполученого Королівства Великої Британії й Північної Ірландії Карл III уперше висловився про свій рак.

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter