Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Шеннен Догерті заявила, що рак поширився на кістки

Факти

Євген ЛЮДКЕВИЧ
30 листопада 17:23
595
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Знаменитість поділилась, як змінилось її життя

Шеннен Догерті заявила, що рак поширився на кістки

ЗІРКИ

 

Шеннен Догерті — американська акторка, відома роллю в серіалі "Район Беверлі-Гіллз", розповіла, як триває її боротьба з четвертою стадією раку, і як він поширився на кістки. Про це повідомляє видання People.


Зірка зазначила, що хвороба змусила її змінити ставлення до життя.


"Я не хочу вмирати. Я ще не перестала жити. Я ще не перестала любити. Я не припиняла творити. Я ще не припинила сподіватися на те, що все зміниться на краще. Я просто не… я ще не закінчила", — сказала вона.


Також Шеннен поділилась, що незабаром, 6 грудня, запустить власний подкаст-мемуари "Пояснімо з Шеннен Догерті". У ньому Догерті говоритиме про своє життя, кар’єру, стосунки, спосіб життя та боротьбу з раком.

 

Фото: instagram.com/theshando/


Акторка бажає підвищити обізнаність та залучити кошти на дослідження раку, водночас продемонструвати, що онкохворі можуть щось привнести у світ. 


"Для мене божевілля, що у нас досі немає ліків", — доповнила Шеннен.


Нагадаємо, що в Догерті 2015 року діагностували рак молочної залози, тоді їй провели мастектомію, а також вона пройшла хіміотерапію та променеву терапію. За кілька років після того, як настала ремісія, рак повернувся, і 2020 року акторка повідомила, що має рак четвертої стадії з метастазами. За її словами, рак поширився на мозок, через що їй провели операцію з видалення пухлини головного мозку.

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter