Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Шеннен Догерті поділилась, що може прожити щонайменше п’ять років з її типом раку

Люди

Михайло СТОЛЯР
03 січня 09:56
631
Джерело: Газета "Життя. Історії"

З’явились нові можливості боротьби із хворобою

Шеннен Догерті поділилась, що може прожити щонайменше п’ять років з її типом раку

ЗІРКИ

 

Шеннен Догерті — американська акторка та зірка серіалу "Район Беверлі-Гіллз", поділилась у власному подкасті новиною, що завдяки новим способам лікування вона може прожити ще п’ять років. Про це повідомляє видання Marca. 


Виконавиця ролі в проєкті "Усі жінки — відьми" час до часу розповідає про свій шлях боротьби з недугою від моменту діагностування раку молочної залози 2015 року. Протягом багатьох років вона проходила різні процедури, враховуючи хіміотерапію та променеву терапію.


Онколог Шеннен Лоуренс Піро порівняв лікування раку з перегонами, наголошуючи на важливості використання всіх доступних методів лікування. 


"Я завжди кажу, що важливо думати про кожну терапію як про коня, а на перегонах ви хочете їздити верхи на кожному коні, доки він їздить, а потім ви їдете верхи на наступному коні, якомога більше... Ти сподіваєшся, що проїдеш кілька кіл, а тоді буде ще одна нова пара коней, щоб подовжити перегони", — пояснив лікар.

 


Доповнимо, що в Догерті після діагностування раку молочної залози та успішного лікування 2019 року виявили новий рак четвертої стадії.


"Я їду на цих конях, щоб дістатися до нової групи коней, і я намагаюся зробити так, що та, на якій я зараз, прожила якомога довше", — відповіла знаменитість.


Нагадаємо, нещодавно Шеннен зізналась, який актор допоміг їй знайти чудового лікаря.

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter