Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Шеннен Догерті розкрила, яка зірка відіграла важливу роль у її боротьбі з раком

Люди

Михайло СТОЛЯР
02 січня 11:07
741
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Девід Чарвет, допоміг їй подолати рак.

Шеннен Догерті розкрила, яка зірка відіграла важливу роль у її боротьбі з раком

ЗІРКИ

 

Шеннен Догерті — американська акторка, поділилася в новому випуску свого подкасту Let's Be Clear with Shannen Doherty, що зірка 90-х, Девід Чарвет, допоміг їй знайти нового лікаря і підтримував після того, як поставили діагноз. Про це повідомляє видання People.


Знаменитість зазначила, що вона почувалася втраченою на шляху боротьби з раком і зрозуміла, що потрібно щось змінити, але не знала, як це зробити. Тодішній актор серіалу "Рятувальники Малібу" Чарвет завів її до нового лікаря Лоуренса Піро.


"Якщо хочете, я відчувала драйв у моїй подорожі раку, і я знала, що потрібно щось змінити. Я просто не знала, як це змінити, — пояснила вона. — Багато пацієнтів відчувають, ніби вони не мають права просити кращого лікаря або змінити лікаря, або вони бояться, що їхня страховка не покриє нового лікаря. Я відчувала це протягом хвилини, поки мені не зателефонував мій друг Кріс і сказав, що він є добрим другом нашого спільного друга, Девіда".

 


Чарвет запросив Піро на вечір, щоб познайомити його з Догерті та переконатися, чи будуть вони "доброю командою" у лікуванні від раку. Зустріч минула успішно.


Піро вразив Шеннен своєю стійкістю і знову запропонував їй прийти до його клініки, щоб розпочати лікування. Вона високо цінила його турботу та рішучий підхід, що давало їй впевненість у перемозі над хворобою.


Догерті довгий час відкрито розповідала про свій шлях боротьби з раком. Після першого діагнозу, хіміотерапії та операції була ремісія 2017 року. Проте 2019-го хвороба повернулася, і наступного року їй діагностували метастатичний рак четвертої стадії.

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter