Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Король Карл III уперше висловився про свій рак

Факти

12 лютого
182

Нещодавно в 75-річного монарха діагностували рак

Король Карл III уперше висловився про свій рак

ШОУ-БІЗНЕС

 

Карл III, або Чарльз III — король Сполученого Королівства Великої Британії й Північної Ірландії, висловився вперше після того, як Букінгемський палац оголосив 5 лютого, що в нього діагностовано рак. Про це повідомляє видання Page Six.


У заяві, опублікованій у суботу, монарх подякував своїм прихильникам за добрі побажання, які він отримав після новин про стан свого здоров’я.


«Я хотів би висловити свою найщирішу подяку за численні повідомлення підтримки та добрі побажання, які я отримав останніми днями. Усі ті, хто постраждав від раку, знають, що такі добрі думки є найбільшою розрадою та підбадьоренням», — сказав король у заяві, що її оприлюднив Букінгемський палац. — Те, що я поділився своїм діагнозом, допомогло сприяти розумінню громадськості та пролити світло на роботу всіх тих організацій, які підтримують хворих на рак та їхні сім’ї у Великобританії та загалом у світі».

 


Про діагноз раку в Чарльза III вперше дізналися 5 лютого — за тиждень після того, як він покинув лондонську клініку, де 26 січня проходив курс лікування через збільшення простати.


Нагадаємо, раніше Принц Гаррі полетів до Великобританії, щоб відвідати батька після визначення діагнозу.

Автор: Євген ЛЮДКЕВИЧ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter