Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Селін Діон розповіла у відеоінтерв’ю про своє одруження

Люди

Степан СЕМКІВ
25 квітня 16:45
362
Джерело: Газета "Життєві історії"

Селін Діон і її одруження

Селін Діон розповіла у відеоінтерв’ю про своє одруження

Життєві історії

 

 

У день одруження Селін Діон і Рене Анжеліло 1994 року її хитромудра тіара (корона) неймовірно вразила всіх. І річ не в тому, що вона була прикрашена 2000 кристалами Swarovski. У той час Діон була впевнена, що зможе «впоратися з вагою» тіари, сказала вона. «Коли ти такий щасливий, немає ні ваги, ні проблем, ні болю».


У нещодавньому відео Vogue співачка згадала про ефектний головний убір, який важив приблизно три кілограми. Він був пришитий до її голови. Володарка «Ґреммі» пояснила, що перед церемонією вона тренувалася ходити у весільному вбранні, і все було добре... поки вона не прибула до собору і не виявила, що в ньому килимове покриття, а не дерев'яне, на якому вона репетирувала. «Мені негайно зробили підтяжку обличчя», — пожартувала Діон. «Я починаю ходити і думаю: «Чи встигну я? Чи встигну я до свого майбутнього чоловіка?» — додала Селін. 

 

 

Того вечора, за словами Діон, усе було «чудово», і «гості були щасливими». Коли ж вона нарешті зняла тіару, то виявила, що отримала значний поріз на голові. «Наступного дня я прокидаюся, дивлюся на себе в дзеркало. У мене ґуля розміром із яйце на чолі», — згадувала вона, перш ніж пожартувати: «Ми вже одружені». Ґуля була такою великою, що змусила її перехреститися. «Мені довелося приймати антибіотики близько трьох тижнів», — розповіла Діон.


«Це момент, який буде зі мною до кінця мого життя», — розповіла співачка. «Мій чоловік був і залишиться чудовою людиною». (Рене помер 2016 році.) «Він був найкращим», — додала Діон. 


Джерело: https://ew.com/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter