Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Селена Гомес зізналась, що не зможе народити дітей самостійно

Факти

Богдана СВІТЕНКО
10 вересня 18:50
319
Джерело: Газета "Життєві історії"

Селена Гомес планує стати мамою

Селена Гомес зізналась, що не зможе народити дітей самостійно
Селена Гомес мріє про материнство

Життєві історії

 

 

Американська співачка та акторка Селена Гомес розповіла про те, що не зможе народити дітей через медичні причини. Також вона зазначила, що сумує через неможливість стати матір'ю природним шляхом.

 

32-річна Селена розповіла журналу «Vanity Fair»: «Я ніколи не говорила цього, але, на жаль, я не можу виносити власних дітей». «У мене багато проблем зі здоров'ям, які ставлять під загрозу моє життя і життя малюка», — додала зірка.

 

Хоча шлях Гомес до материнства не зможе бути традиційним, вона наполягає на тому, що хоче стати матір'ю колись. «Я вважаю благословенням те, що є чудові люди, які готові стати сурогатними матерями або можуть всиновити дитину — це відкриває для мене величезні можливості. Я дуже вдячна за те, що існують інші варіанти для людей, які мріють стати батьками. Я одна з таких», — запевняє Селена. Жінка зазначає, що саме завдяки сурогатному материнству або усиновленню в неї з’явиться дитина. Її 36-річний партнер Бенні Бланко, з яким вони перебувають у стосунках з 2023 року, також нещодавно заявив про своє бажання стати батьком.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter