Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Рецепти салатів

12 березня
150

Чудовий салат для домашнього столу

Салат ЖАР-ПТИЦЯ

Салат «Жар-птиця»


Надзвичайно апетитний і пікантний салат з кільцями цибулі! До того ж цей салат повністю виправдовує свою назву, адже в ньому є і птиця, і перчик чилі, який робить смак страви яскравішим. Цей цікавий салат доречно приготувати як до свята, так і до сімейного обіду. Дуже рекомендую. Неймовірно смачно!

Інгредієнти:

200 г вареної картоплі, 250 г курячого філе, 150 г моркви по-корейськи, 150 г маринованих опеньків, 100–120 г ріпчастої цибулі, перець чилі до смаку, 100 г майонезу, 30 г соєвого соусу, 30–40 г борошна, олія (для смаження), 20 г кропу.

Приготування.

Куряче філе поварити в підсоленій воді протягом 20–25-ти хвилин. Відварене філе нарізати шматочками, викласти в миску. Влити три ложки соєвого соусу і залишити настоятися. Відварити картоплю в мундирі. Охолодити, почистити та нарізати кубиками. Цибулю нарізати кільцями. Вмочити кожне кільце цибулі в борошно й обсмажити на олії до золотистого кольору. Викласти кільця цибулі на паперовий рушник, щоб позбутися зайвої олії. Мариновані опеньки викласти у друшляк і дати стекти зайвій рідині. Викласти підготовлені інгредієнти в салатник, заправити майонезом та покласти в холодильник, залишити  в ньому на 20–30 хвилин. Перед подаванням салат зверху прикрасити морквою по-корейськи, цибульними кільцями та кільцями перцю чилі, посипати зеленим кропом. Салат «Жар-птиця» готовий! 

 

Автор: Оксана НАГОРНА

Газета "Дуже смачно!"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

ЧИТАЙТЕ

Салат МІМОЗА
Рецепти салатів
Салат МІМОЗА
12 березня 150
Салат КАПРЕЗЕ
Рецепти салатів
Салат КАПРЕЗЕ
12 березня 147