Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Рецепти салатів

12 березня
148

Салат КАПРЕЗЕ

Сімейний салат «Капрезе»

 


Інгредієнти:

авокадо (стигле, але не пастоподібне), 125 г моцарели маленькими кульками в розсолі (можна взяти й одну велику кулю), 1–2 помідори, 2 стебла зеленої цибулі, декілька гілочок кропу, сіль до смаку; (на заправку) 2–3 ст. л. оливкової олії, столова ложка соєвого соусу «Бальзамік», по чайній ложці оцту «Понті», яблучного або бальзамічного, чайна ложка меду, сіль, суміш мелених перців до смаку, по щіпці імбиру та мускатного горіха, чайна ложка суміші італійських трав, свіжого або сухого базиліку (все до смаку).


Приготування.

Авокадо очистити, вийняти з нього кісточку і нарізати його півкільцями, помідори порізати так само. Велику кульку моцарели нарізати тонкими скибочками, а маленькі – залишити цілими. Нарізати зелену цибулю, кріп та свіжий базилік. Усі підготовлені інгредієнти викласти у велику тарілку колом, чергуючи за кольором і смаком. Розкласти кульки моцарели, посипати подрібненою зеленню, трішки посолити.
Інгредієнти на заправку збити виделкою до однорідності, полити нею продукти в тарілці. Якщо салат постоїть хоч годину, буде ще смачнішим. Усі інгредієнти об’єднаються в неперевершений букет.

 

 

Автор: Оксана НАГОРНА

Газета "Дуже смачно!"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

ЧИТАЙТЕ

Салат ЖАР-ПТИЦЯ
Рецепти салатів
Салат ЖАР-ПТИЦЯ
12 березня 150
Салат МІМОЗА
Рецепти салатів
Салат МІМОЗА
12 березня 150