Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ріанна випустить два альбоми та вирушить у світовий тур

Люди

26 жовтня
185

Зірка підписала контракт на 32 мільйони фунтів стерлінгів

Ріанна випустить два альбоми та вирушить у світовий тур

ЗІРКИ

 

Ріанна — американська та барбадоська співачка, планує повернутися на велику сцену з новими альбомами та світовим туром. Про це повідомляє видання The Mirror.


Попри те, що лише нещодавно знаменитість народила другого сина Ріота Роуза, вона все ж таки хоче повернутися на сцену, особливо після підписання угоди з великою компанією Live Nation на 32 мільйони фунтів стерлінгів. До слова, востаннє виконавиця мала концерти у межах світового турне Anti World Tour 2016 року, а потім зробила перерву в кар'єрі.

 


"Ріанна планує тур-повернення після підписання контракту з Live Nation. Угоду укладено, щоб полегшити світове турне, та її творча команда спокійно працює в Лос-Анджелесі, збираючи все докупи, поки вона із сім'єю. Вона натисне "Відтворити" у прямому ефірі, коли буде готова повернутися до роботи, і матиме два альбоми, які потрібно випустити, коли повернеться", — заявило джерело видання.


Нагадаємо, що у серпні виконавиця народила від свого коханого, репера A$AP Rocky, другого сина — Ріота Роуз. До того ж вони виховують 18-місячного РЗА Ателстона Маєрса.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter