Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Райан Рейнольдс і Блейк Лайвлі не мають наміру розлучатися

Факти

Марія КАЛУШ
27 липня 10:50
164
Джерело: Газета "Життєві історії"

Райан Рейнольдс і його кохана дружина

Райан Рейнольдс і Блейк Лайвлі не мають наміру розлучатися

Життєві історії

 

 

Ні для кого не секрет, що Блейк Лайвлі та Райан Рейнольдс найпотужніша зіркова пара, і шанувальники можуть зітхнути з полегшенням, бо найближчим часом це не зміниться.


Нещодавно 36-річна випускниця «Пліткарки» з'явилася в інстаграмі, щоб запевнити всіх, що вона та 47-річний Райан не планують розлучатися. Це сталося після того, як стурбовані шанувальники висловили своє занепокоєння щодо стосунків динамічного дуету.


Блейк Лайвлі спростувала чутки про розлучення після того, як шанувальники висловили своє занепокоєння щодо її шлюбу.


22 липня акторка фільму «Це закінчується з нами» опублікувала в IG пост на честь довгоочікуваного нового фільму Рейнольдса «Дедпул і Росомаха». Багато з її 44,8 мільйона підписників перейшли в розділ коментарів, щоб поділитися своїми думками, і один із них написав: «Тобі потрібно більше писати про фільм “Дедпул і Райан”. Ви з Райаном повинні більше публікувати постів одне про одного. Ходили чутки, що ви розлучилися, а я не вірила, тому що ви ідеальна пара».  


Лайвлі відповіла стурбованому користувачеві: «Ха-ха, якби ж то вони цього хотіли», і поставила смайлик, що плаче/сміється. Шанувальник написав: «Якщо ви коли-небудь розлучитеся, я більше не віритиму в кохання». 


Зірка «Епохи Адалін» і актор «Проєкту Адам» пов'язали себе узами шлюбу 2012 року й у них четверо спільних дітей. Це три доньки: дев'ятирічна Джеймс, семирічна Інес та чотирирічна Бетті. У лютому 2023 року в них народилася ще одна дитина, але стать наймолодшого вони вирішили поки що тримати в таємниці.

 


За останні кілька років Лайвлі пролила трохи світла на секретний соус їхніх із Рейнольдсом міцних стосунків. Вона зазначила, що, на її думку, їхній міцний зв'язок значною мірою зумовлений тим, що вони разом ідуть одним кар'єрним шляхом.    


В ефірі програми «Доброго ранку, Америко» 2017 року акторка «Сестринства мандрівних штанів» зазначила: «Загалом приємно мати когось, хто розуміє, що ти робиш. Особливо тому, що наша робота така дивна ви повинні бути одружені з іншими людьми, це все так дивно. Це ніколи не буває нормальним, навіть коли ви обоє це робите».  


Джерело: https://shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter