Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Періс Хілтон підірвала інтернет своєю обкладинкою журналу Nylon

Факти

Марія КАЛУШ
09 вересня 11:49
80
Джерело: Газета "Життєві історії"

Періс Хілтон — щаслива мама і дружина

Періс Хілтон підірвала інтернет своєю обкладинкою журналу Nylon
Хілтон зачарувала шанувальників

Життєві історії

 

 

Зірка реаліті-шоу, натхненна серйозними вібраціями 70-х, похитала своїм культовим розпущеним світлим волоссям. 


Зірка реаліті-шоу позувала лише у джинсовому комбінезоні Free People, опущеному до пояса, тримаючи в руках два ванільні ріжки морозива, і спекотно дивилася в камеру. 


Її шанувальники заполонили розділ коментарів, щоб захопитися її останнім образом: «Періс перевершила цю фотосесію; ці кульки морозива виглядають як 70 Playboy; я в захваті».

 


В інтерв'ю для Nylon співачка Бебі Рекша поставила Хілтон низку запитань про її життя в центрі уваги від початку 2000-х років. Коли її запитали, як змінився її погляд на славу після того, як вона стала матір'ю, зірка відповіла: «На початку моєї кар'єри я відчувала, що слава це найвище визнання. Я думала: «Це зробить мене щасливою». І, звичайно, я була щаслива, але це залишає відчуття порожнечі всередині, якщо ти не маєш справжнього кохання. Тепер, коли я стала дружиною і матір'ю, зрозуміла, що найважливіше в житті. Я також сприймаю свою славу як суперсилу, яка робить інших щасливими».


Періс додала: «Минулої ночі ми з Ніколь знімали дещо для нашого шоу возз'єднання і ми запросили сотні шанувальників з усього світу. Після цього я зустрічалася з ними протягом двох годин. Я розчулилась, коли чула, який вплив я мала на життя людей і як допомогла їм стати тими, ким вони є, принесла їм щастя і впевненість».

 


Джерело: https://www.shefinds.com/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter