Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ніжні смачні ароматні біляшики

Кулінарні рецепти

Наталія Шевель
08 березня 18:57
169
Джерело: Газета "Дуже смачно!"

РЕЦЕПТИ

Ніжні смачні ароматні біляшики

 

 

Інгредієнти: 0,5 л молока, 500 г борошна (або скільки візьме тісто), 2 яйця, 2 ст. л. сухих дріжджів, 2 ст. л. цукру, чайна ложка солі; (на начинку) 0,5 кг фаршу, 4 ріпчасті цибулини, сіль, мелений гіркий перець, 2 ст. л. крижаної води; олія (для смаження).

 

Приготування. Дріжджі змішати з цукром, влити тепле молоко, перемішати й відставити на 5–7 хвилин – до утворення пінки. Борошно обов’язково просіяти. В центрі гірки зробити ямку. Вилити туди опару і збиті яйця. Посолити й замісити тісто. Накрити його, поставити в теплому місці й залишити там на годинку. За цей час тісто має вирости вдвічі. 

Цибулю подрібнити й додати до фаршу. Посолити, поперчити й перемішати. Додати крижану воду і знову перемішати. Робочу поверхню присипати борошном. З тіста сформувати однакові кульки, кожну розкачати в коржик діаметром 15–17 см. На тісто покласти столову ложку фаршу. Защепнути його так, щоб у серединці залишився отвір, у якому видно начинку. Біляш злегка притиснути рукою.

У сковорідку влити олію і розігріти її. Викласти в неї біляші отворами донизу. Обсмажити з обох боків на помірному вогні. 

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

ЧИТАЙТЕ
Рецепти: Консервовані зелені помідори
07 вересня 23:08 105
Рецепти салатів: Смачний корисний салат з авокадо і з креветками
07 вересня 19:08 13
Смаколики:  Смачне  тістечко  «Арахісове»
07 вересня 18:35 41