Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ніколь Кідман святкує 57-й день народження з Різ Візерспун і родиною

Люди

Степан СЕМКІВ
22 червня 11:09
469
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Ніколь Кідман та її шлюб із Кітом Урбаном

Ніколь Кідман святкує 57-й день народження з Різ Візерспун і родиною

Життєві історії

 

 

20 червня Ніколь Кідман отримала безліч привітань з днем народження, що призвело до деяких розкриттів про її приватне життя.


Зірка Голлівуду була зображена на зворушливому фото, що його опублікувала Різ Візерспун, де вони позують у боулінгу, щоб відзначити особливий день Ніколь. Різ і Ніколь хихикають і дуються перед камерою. Актриса "Блондинки в законі" також поділилася іншими фотографіями, на яких вони на церемонії нагородження та за кадром під час знімання інтерв'ю.

 

 

Під час святкування Ніколь зізналася, що вперше дозволила своїм двом молодшим дітям, 15-річній Сандей та 13-річній Фейт, вийти на публіку, щоб супроводжувати її та Кіта Урбана на червоній доріжці під час вручення премії AFI.


Кіт також вийшов на сцену, щоб віддати належне своїй дружині, і був зворушений до сліз, коли згадав про свою боротьбу з залежністю на початку їхнього шлюбу.


"Ми одружилися 2006 року, і лише за чотири місяці після нашого шлюбу залежності, з якими я нічого не робив, розбили його вщент, - почав він. - Чотири місяці шлюбу, і я три місяці на реабілітації, не маючи жодного уявлення, що з нами станеться".


"Нік проігнорувала всі негативні голоси - я впевнений, навіть деякі з її власних - і обрала любов. І ось ми тут сьогодні, через 18 років. Її здатність любити не схожа ні на кого, кого я коли-небудь зустрічав", - додав він.


Ніколь, зворушена його словами, витирала сльози з очей. Вона та Кіт виховують своїх доньок подалі від публічного життя і рідко діляться їхніми фотографіями в соціальних мережах, щоб захистити їхнє приватне життя.


Пара проводить час між Нешвіллом, штат Теннессі, та Сіднеєм, Австралія. Вони також мають будинки в Лос-Анджелесі, Нью-Йорку та Лондоні.


Джерело: https://www.hellomagazine.com/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter