Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Моніка Беллуччі завітала на презентацію Warner Bros The Big Picture

Факти

10 квітня
227

Моніка Беллуччі на презентації

Моніка Беллуччі завітала на презентацію Warner Bros The Big Picture

 

 

Моніка Беллуччі мала елегантний вигляд під час відвідування презентації Warner Bros The Big Picture у Caesars Palace у Лас-Вегасі у вівторок.

 

59-річна актриса вибрала для заходу однотонний образ, коли вийшла на сцену в чорному комбінезоні, підтягнувши талію відповідним поясом. Додавши висоти фігурі за допомогою пари підборів, італійська красуня також одягла важкий чорний тренч. Розпустивши своє темне волосся, зірка доповнила образ легкою палітрою макіяжу.

 

 

Моніка завітала, щоб рекламувати свій майбутній фільм Beetlejuice Beetlejuice, режисером якого є її партнер Тім Бертон. Фільм є довгоочікуваним продовженням класичного Beetlejuice 1988 року про мертву пару (Алек Болдвін і Джина Девіс), яка зв’язалася з «біоекзорцистом» (Майкл Кітон), щоб відлякати нову сім’ю, яка переїхала до їхнього будинку. Незважаючи на те, що фільм мав скромний касовий успіх (74,7 мільйона доларів із бюджету 15 мільйонів), за роки він став культовим.

 

Тепер Майкл повертається разом із Делією Дітц Кетрін О'Гари та Лідією Дітц Вайнони Райдер, а Дженна Ортега зіграє дочку Лідії Астрід. Джастін грає персонажа на ім'я Рорі, Вільям Дефо грає детектива-привида на ім'я Вульф Джексон, а Беллуччі грає дружину Бітлджуса.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter