Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Кріс Гемсворт завітав на презентацію фільму «Шалений Макс: Фуріоса»

Люди

02 травня
114

Кріс Гемсворт на червоній доріжці

Кріс Гемсворт завітав на презентацію фільму «Шалений Макс: Фуріоса»

ШОУ-БІЗНЕС

 

 

Кріс Гемсворт і його дружина Ельза Патакі мали вигляд закоханих, як ніколи. Вони відвідали австралійську прем'єру фільму «Шалений Макс: Фуріоса». 40-річний голлівудський актор і 47-річна іспанська модель поцілувались на червоній доріжці в Сіднейському державному театрі. 

 

До них приєдналися дев'ятирічні хлопчики-близнюки Саша та Трістан. У них також є 11-річна донька Індія. Ельза та Кріс одружилися 2010 року, згодом стали однією з улюблених пар Голлівуду. Вони часто разом дефілюють на червоній доріжці.

 

Гемсворт поєднав свій ансамбль із чорною сорочкою та парою елегантних туфель, коли вийшов разом зі своєю дружиною. Ельза подбала про те, щоб усі погляди були прикуті до неї, коли вона демонструвала чорну мереживну сукню з глибоким декольте, прикрашену блискітками та зухвалим проділом. Вона кинула речі першої необхідності в маленьку чорну сумочку-клатч і доповнила свій чудовий ансамбль золотим намистом.

 

 

Кріса також бачили на прем’єрі з колегою з фільму «Фуріоза» Анною Тейлор-Джой, яка грає головну роль імператора Фуріози в приквелі. Вона відверто показала себе в мінісукні, розшитій золотим бісером, з химерною колекцією стрілок з бісеру, що стирчать зі спідниці.

 

«Шалений Макс: Фуріоса» - п’ятий фільм із тривалої серії, вийде в кінотеатрах 23 травня. Фільм розповідає історію походження молодого імператора Фуріози, яку грає Аня Тейлор-Джой.
Кріс грає роль лиходія Дементуса, якого він описав, як «дуже жорстоку і божевільну людину». «Він народився в просторі убивць і їхніх жертв», — сказав він після оприлюднення кадрів трейлера.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

 

Автор: Степан СЕМКІВ

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter