Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Вікторія Бекхем приїхала у Нью-Йорк на презентацію нових моделей одягу

Факти

Степан СЕМКІВ
22 жовтня 11:43
205
Джерело: Газета "Життєві історії"

Вікторія Бекхем і її приголомшлива біла сукня

Вікторія Бекхем приїхала у Нью-Йорк на презентацію нових моделей одягу
Стильна дизайнерка на подіумі в США

Життєві історії

 

 

На святковій презентації Vogue's Fashion Fund Awards у Нью-Йорку дизайнерка Вікторія Бекхем відмовилася від звичних піджаків на користь білої сукні з капюшоном на шиї. Приголомшливий ансамбль без рукавів мав драпірований ліф і дизайн без спинки, який демонстрував її підтягнуті руки і спину.

 

Шанувальники були в захваті від її вигляду, багато хто коментував, що вони «не можуть повірити», що їй 50. Сукня-міді була поєднана з туфлями-човниками, а її гламурний образ включав яскраву червону помаду, а темне волосся було зібране в легкий хвіст.

 

Мати чотирьох дітей позувала разом зі своїм чоловіком Девідом Бекхемом, а також головною редакторкою Vogue Анною Вінтур, засновником Jacquemus Саймоном Жаккумом, Томмі Хілфігером та іншими. Дружина Девіда Бекхема висловила свою вдячність, підписавши пост в інстаграмі: «Особлива подяка Анні Вінтур. Нью-Йорк відіграв таку важливу роль у моїй подорожі, тому завжди приємно підтримувати CFDA та американських дизайнерів».

 

 

Шанувальники в коментарях в інстаграмі захопилися її молодим виглядом і бездоганним смаком в одязі. «Вікторія завжди має чудовий вигляд». «Зараз ця сукня прекрасня. Дійсно їй підходить».
«Розкішно та елегантно. Червона помада вам дуже пасує, як і біла сукня».

 

Раніше того ж дня дизайнерка завітала до офісу Vogue на модну дискусію в максісукні brat green. Вона додала ще більше сміливих кольорів, взувши червоні туфлі на підборах з ремінцем на щиколотці. 

 

Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter