Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Меган Фокс потішила шанувальників серією яскравих селфі

Факти

12 лютого
470

Неперевершена Меган

Меган Фокс потішила шанувальників серією яскравих селфі

ШОУ-БІЗ

 

 

 

 

Меган Фокс випромінювала сексуальну привабливість і продемонструвала свою витончену фігуру в яскравому ансамблі. 37-річна акторка «Трансформерів» опублікувала у своєму інстаграмі приголомшливі фотографії лише за декілька годин після того, як привернула увагу на вечірці перед Суперкубком LVIII.


Вона одягла джинсовий топ зі шнурівкою та короткі шорти в тон, щоб підвищити спеку в Лас-Вегасі напередодні великого футбольного матчу. Доповнивши комплект із чорної шкіри, високих черевиків і чорної шкіряної куртки, зірка позувала в коридорі готелю з написом «мама». Акторка поєднала топ із шипами з обтислими чорними вініловими легінсами та прозорими мюлями на високих підборах з відкритим носком. Зірка Johnny & Clyde мала пастельне рожеве волосся, елегантно вкладене розпущеними хвилями.


Модель додала фото свого бойфренда Machine Gun Kelly. Від 2020 року пара перебуває в стосунках «знову/знову». Кінозірка описала, як пережила з ним жахливий викидень, у своїй нещодавній книзі віршів «Красиві хлопці отруйні». «Це було дуже важко для нас обох,  пояснила вона. І це відправило нас у дуже дику подорож разом і окремо, і разом і окремо, і разом і окремо, і разом і окремо, намагаючись зорієнтуватися: «Що це означає? Чому це сталося?».


На GMA Меган сказала, що втрата вагітності була ще важчою, оскільки вона вже успішно народила трьох синів зі своїм колишнім Браяном Остіном Гріном. 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter