Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Марґо Роббі демонструє свій стиль під час вагітності в Італії

Факти

Степан ПАВЛІВ
01 вересня 12:02
39
Джерело: Газета "Життєві історії"

Марґо Роббі відпочиває з чоловіком

Марґо Роббі демонструє свій стиль під час вагітності в Італії
Зірка, як завжди, красива

 

 

Актриса Марґо Роббі дозволила нам рідкісний погляд на її животик і улюблений стиль для максимального комфорту. Зірку «Барбі» помітили з чоловіком Томом Акерлі під час обіду з друзями на Сардинії.


Для виходу у світ Марґо одягла вільні чорні штани та білу сорочку на ґудзиках, яка була розстебнута від грудей донизу, щоб продемонструвати її живіт, який росте. Образ доповнили чорні туфлі на підборах, чорний капелюх і сонцезахисні окуляри, які ідеально захищали від сонця. 


Її світле волосся середньої довжини було укладене вниз, а рожева помада додала яскравих відтінків для витонченого глем-образу. Вона прикрасила свій образ ніжними золотими сережками та каблучками, а також носила чорну плетену сумку.

 


Її чоловік, продюсер, також був одягнений у розслаблений стиль: шорти кольору хакі, білу футболку та чорні босоніжки Birkenstock.


Після бурхливого прес-туру «Барбі» всім світом торішнього літа подружжя насолоджувалося деяким відпочинком. Минулого місяця вони були разом під час романтичної прогулянки човном на озері Комо в Італії, а потім вирушили до Великобританії на чоловічий півфінал Вімблдону.


Після того, як з'явилася новина про вагітність акторки «Вовка з Волл-стріт», інсайдери розповіли виданню PEOPLE, що пара «хотіла створити сім'ю протягом досить тривалого часу».
«Сім'я багато значить для них обох, і вони знали на ранньому етапі їхніх стосунків, що бути батьками це те, чого вони дійсно хочуть, сказав інсайдер. Вони певний час тримали це в таємниці, але щасливі, що новина вийшла назовні».


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter