Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Льюїс Капальді з коханою дівчиною на прогулянці в Лондоні

Люди

14 березня
446

Зірка знову в Лондоні

Льюїс Капальді з коханою дівчиною на прогулянці в Лондоні

ШОУ-БІЗНЕС

 

 

Льюїс Капальді та його дівчина Еллі Макдауолл уперше за кілька місяців вийшли на вулицю. Закоханий дует разом насолоджувався романтичною прогулянкою Північним Лондоном.

Хітмейкер зробив повсякденний показ у чорному худі та штанах, а Еллі мала модний вигляд у коричневому картатому пальті та зеленому в’язаному шарфі. 27-річного шотландського співака востаннє бачили зі своєю дівчиною-моделлю у травні 2023 року під час поїздки до Лос-Анджелеса.

 

 

Минулого місяця Льюїс відвідав свій перший за сім місяців захід. Він насолоджувався пивом на вечірці Gucci Grammy у Лос-Анджелесі.


Нещодавно Льюїс потішив шанувальників, випустивши п’ять нових пісень до Нового року, незважаючи на перерву в кар’єрі, щоб зосередитися на боротьбі з синдромом Туретта. Співак повернувся в соціальні мережі вперше за шість місяців, щоб оголосити, що він випускає розширене видання свого другого альбому Broken By Desire To Be Heavenly Sent.


Композиції називаються Strangers, A Cure For Minds Unwell, Someone I Could Die For, The Ancient Art Of Always F***ing Up і Old Navy Blue. Після виходу в травні 2023 року альбом посів перше місце в чартах Великобританії, залишаючись там два тижні поспіль.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter