Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Льюїс Капальді й Дуа Ліпа зустрілися на концерті в Гластонбері

Люди

30 червня
121

Льюїс Капальді й Дуа Ліпа – щирі друзі

Льюїс Капальді й Дуа Ліпа зустрілися на концерті в Гластонбері

ЗІРКИ STORRISS

 

 

Льюїс Капальді повернувся до Гластонбері, де рік тому його зворушливий виступ змусив публіку плакати. Цього разу він насолодився фестивалем як фанат, розважаючись із друзями після виступу Dua Lipa.


27-річного шотландського співака, одягненого в чорний костюм з футболкою, помітили серед натовпу, де він щиро радів і співав разом із друзями.

 


Напередодні Капальді зачарував публіку, розігріваючи Dua Lipa на легендарній сцені Pyramid Stage. Джерело повідомило MailOnline: "Він зустрівся з групою друзів у Дуа Ліпа, і вони щиро обіймалися. Він мав такий вигляд, ніби чудово проводив час, палець у повітрі підспівував. Ми всі його чули. Але після кількох пісень він пішов з усіма своїми друзями".

 

 

Виступ рік тому став для Льюїса емоційним випробуванням. Він стримував сльози, коли натовп підспівував йому Someone You Love, підтримуючи його в момент боротьби із синдромом Туретта.
Цього року Капальді щиро зізнався, що йому було "страшно" виступати перед публікою після того, як він відкрито розповів про свої проблеми з психічним здоров'ям. Він також повідомив про плани зробити чергову перерву у творчій діяльності.


У дуже зворушливому фрагменті свого виступу Льюїс намагався співати попри симптоми синдрому Туретта, але відданий натовп фанатів згуртувався, щоб співати Someone You Love для нього, відзначаючи дуже знаменний момент.


Синдром Туретта це неврологічний стан, якому характерне поєднання мимовільних шумів і рухів, які називають тиками, і може спричинити порушення мовлення та голосу.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter