Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Тейлор Свіфт і родина Принца Вільяма на концерті у Лондоні

Люди

23 червня
120

Тейлор Свіфт на концерті в Лондоні

Тейлор Свіфт і родина Принца Вільяма на концерті у Лондоні

ЗІРКИ STORRISS

 

 

Принц Вільям і його діти танцювали під пісні Тейлор Свіфт на її концерті в Лондоні.


42-річний принц Вільям разом із десятирічним принцом Джорджем та дев'ятирічною принцесою Шарлоттою відвідали концерт Тейлор Свіфт у межах її туру Eras Tour, який розпочався 21 червня в Лондоні.


Відео, що їх зняли фанати, показують, як принц Вільям у синьому костюмі танцює на трибунах під пісню Свіфт Shake It Off. Принцеса Шарлотта, яка сиділа ліворуч від батька, також погойдувалася в такт музиці.

 

 

Після концерту Свіфт опублікувала фото в інстаграмі, де вона позує з принцом Вільямом, принцом Джорджем, принцесою Шарлоттою та своїм бойфрендом Тревісом Келсом. "Happy Bday M8! Шоу в Лондоні розпочалося чудово", написала вона, вітаючи принца Вільяма з днем народження.


На іншому фото, опублікованому в офіційному інстаграм-акаунті принца Вільяма та Кейт Міддлтон зображені вони з дітьми та Свіфт. "Дякую Тейлор Свіфт за чудовий вечір!" йдеться в підписі до публікації.


Щестирічний принц Луї, ймовірно, залишився вдома з мамою Кейт Міддлтон, яка впродовж останніх місяців рідко з'являється на публіці через лікування від раку. 15 червня вона відвідала церемонію Trooping the Colour, яка стала її першим публічним виходом із членами королівської сім'ї після Різдва.


Перед концертом Свіфт королівську гвардію зустрічали біля Букінгемського палацу, де вони грали Shake It Off. "Не можу зупинитися, не зупинюся groovin", підписала королівська сім'я відео виступу в соціальних мережах.

 

Джерело: https://people.com/ 

 

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Марія КАЛУШ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter