Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Лілі Аллен пропонує навчати школярів дорослого життя

Факти

Богдана СВІТЕНКО
21 серпня 14:00
179
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Лілі Аллен розповіла про виховання дітей

Лілі Аллен пропонує навчати школярів дорослого життя
Лілі Аллен на подкасті

Життєві історії

 

Британська співачка й акторка Лілі Аллен наполягла на тому, що діти повинні отримувати уроки про пологи та виховання під час навчання в школі. В одному з епізодів свого подкасту Miss Me? Лілі зазначила, що є кілька ключових тем, які, на її думку, потрібно викладати дітям під час навчання в школі, адже це допоможе їм підготуватися до дорослого життя.

 

39-річна Аллен зазначила: «Податки та фінанси, а також шлюб і розлучення діти повинні знати про це і про те, які наслідки мають ці контракти». «Пологи та що це насправді означає, що тягне за собою поява дитини на світ і який вплив це може мати на ваше життя, окрім того, що це просто маленька дитина, яка дуже мила, з якою приємно гратися і яку можна обіймати», сказала жінка, наголошуючи на тому, що діти повинні про це знати.

 

Сама Лілі Ален за час свого навчання змінила 13 шкіл. У попередньому епізоді подкасту вона розповіла, що соромиться власної неосвіченості: «Я не освічена. Я покинула школу, коли мені було 15, і у мене немає навіть атестата про повну загальну середню освіту, жодної кваліфікації, і мені соромно через це».

 

 

Зараз у жінки є дві доньки, яких вона вирішила відправити на навчання до приватної школи: 12-річна Етель та 11-річна Марні. Своїх дітей Лілі Аллен виховує разом з актором Девідом Гарбором.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter