Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кортні Кардаш'ян стала матір’ю вчетверте

Факти

05 листопада
395

Новонароджений син став четвертою дитиною для Кортні і третьою для Тревіса

Кортні Кардаш'ян стала матір’ю вчетверте

ЗІРКИ

 

Кортні Кардаш'ян — американська модель та акторка, народила сина від музиканта Тревіса Баркера. Про це повідомляє видання Marca.


Шанувальники з нетерпінням чекали на новину про народження дитини, особливо після того, як Тревіса та сестру Кортні Кайлі Дженнер помітили під час відвідування медичного центру в Лос-Анджелесі на початку тижня.


Кардаш’ян усіляко підігрівала прихильників фотографіями з животиком, а також під час одного з концертів групи Баркера в червні цьогоріч вона підняла плакат із зали, на якому було написано: "Тревісе, я вагітна".

 

Фото: instagram.com/kourtneykardash


Варто зазначити, що влітку подружжя розкрило стать дитини. Баркер натякнув, що вже має уявлення, як вони назвуть спадкоємця, згадавши ім’я "Рокі 13" як можливий варіант.


Також доповнимо, що Тревіс нещодавно був вимушений покинути європейський тур, щоби бути поруч із дружиною, адже Кортні мали робити термінову операцію на плоді. Пізніше модель дякувала лікарям, які провели ультразвукове дослідження, і саме це змогло виявити проблему й провести операцію.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter