Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Клінт Іствуд переймається родинними клопотами і створює новий фільм

Факти

Степан ПАВЛІВ
19 жовтня 13:05
88
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Клінт Іствуд і його донька Франческа

Клінт Іствуд переймається родинними клопотами і створює новий фільм
Оскароносний актор і негаразди в родині

Життєві історії

 

 

У зіркового актора, режисера і продюсера Клінта Іствуда був дуже важкий рік. Спочатку його пасія Крістіна Сандера померла у віці 61 року. Невдовзі його дочку Франческа Іствуд, яку він ділить із колишньою Френсіс Фішер, була заарештували за «напад» на свого хлопця. Франческу звинуватили в тому, що вона вдарила партнера, актора Greystone Park Олександра Рейта. Вони виховують шестирічного сина.

 

«Арешт Франчески не міг відбутися в гірший час його життя, тому що він дуже сумує через втрату своєї коханої три місяці тому. Сказати, що він почувається пригніченим, — нічого не сказати». Арешт змушує 94-річного Клінта відчути, «що все вийшло з-під його контролю». «Ти просто хочеш миру, коли станеш старшим, ти не хочеш цієї драми, — зазначило джерело. — І це драма. Коли поліція втручається, це велика драма. Він здивований, але буде поруч із Франческою». Так стверджує джерело, близьке до актора.

 

Донька Іствуда Франческа на фото посередині

 

Також Клінт створив новий фільм, прем'єра якого відбудеться 27 жовтня та вийде 1 листопада. Фільм «Присяжний №2» з Ніколасом Голтом і Тоні Коллетт, а також його дочкою Франческою.

 

Як не дивно, його покійну кохану Крістіну також заарештували за напад на хлопця багато десятиліть тому, як це нібито нещодавно зробила Франческа.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter