Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кім Кардашьян разом із Норт насолоджуються прогулянкою в Каліфорнії

Факти

Богдана СВІТЕНКО
28 серпня 13:00
406
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кім Кардаш’ян та її донька

Кім Кардашьян разом із Норт насолоджуються прогулянкою в Каліфорнії
Кім Кардашьян на прогулянці

Життєві історії

 

 

Зірку Кім Кардашьян помітили на прогулянці зі своєю старшою дитиною, 11-річною Норт Вест. 43-річна Кім разом із донькою були в гарному настрої та насолоджувались днем у Калабасасі (штат Каліфорнія).

 

 

Кім була в чорному приталеному топі, поверх якого вдягла мішкувату чорно-білу куртку з полум'яним візерунком і відповідні штани. До свого образу вона додала кепку та сонцезахисні окуляри. Кардашьян також розпустила своє довге волосся. В одній руці вона стискала телефон, а через плече перекинула велику блискучу сумку. В цей час Норт трималася поруч з мамою, одягнена в шорти з анімалістичним принтом і графічну футболку.

 

Нещодавно Кім відпочивала зі своїм сином Сейнтом в Іспанії та відвідувала футбольні матчі, адже її син є футбольним фанатом. Окрім 11-річної Норт та восьмирічного Сейнта, Кім Кардашьян має ще шестирічну доньку Чикаго та п'ятирічного сина Псалма. Батьком усіх її дітей є американський репер Каньє Вест. Вони розлучилися 2022 року через «непримиренні розбіжності», а вже а два місяці після цього Каньє Вест зійшовся із Б’янкою Ченсорі.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter