Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кім Кардашян «проштовхнула» Норт Вест на обкладинку журналу

Люди

Степан ПАВЛІВ
17 жовтня 13:19
42
Джерело: Газета "Життєві історії"

Кім Кардашян розкритикували її шанувальники

Кім Кардашян «проштовхнула» Норт Вест на обкладинку журналу
Зіркова родина в центрі скандалу

Життєві історії

 

 

Норт Вест нещодавно з'явилася на обкладинці осіннього випуску журналу Interview Magazine за 2024 рік, де у неї взяла інтерв'ю її мати, Кім Кардашян. 


Після виходу обкладинки та супровідних запитань і відповідей багато шанувальників висловили занепокоєння щодо участі 11-річної дівчинки. Вони закликали 43-річну Кардашян «дозволити їй бути дитиною», а не «експлуатувати» її, змушуючи брати участь у заходах, орієнтованих на дорослих, таких як знімання для журналів та інтерв'ю.


У відвертому інтерв'ю з матір'ю-зіркою реаліті-шоу старша донька Кардашян і Каньє Веста розповіла про своє життя, пропонуючи рідкісний погляд на свій світ. Вона відверто розповіла про свою глибоку віру, улюблених музикантів та радість, яку знаходить, проводячи час із друзями. Вона також поділилася своїми ідеями щодо костюмів на Гелловін та розкрила ласкаві імена, які її близькі уникають використовувати для неї.

 


11 жовтня власниця SKIMS поділилася обкладинкою та новими фотографіями своєї старшої дитини у дописі для своїх 360 мільйонів підписників в інстаграмі. Зірка Кардашян підписала його: «НОРТ для журналу INTERVIEW». Одна із шанувальників написала під публікацією: «Я прочитала інтерв'ю. Так сумно бачити, як на неї тисне кар'єра, і вона повільно втрачає безтурботне, вільне від відповідальності життя, яке було в дитинстві».


Інший користувач додав: «Ця дитина на шляху до знищення. Дозвольте їй бути дитиною». Ще хтось прокоментував: «Який у неї талант, окрім того, що вона любить бути в центрі уваги?» Ще один пожартував: «Забагато кумівства?».


Це також не перший випадок, коли Кардашян потрапляє під вогонь критики, адже ще в червні багато шанувальників закликали її дозволити юній Норт пережити типове дитинство. Кардашян потрапила в заголовки газет, коли дозволила 11-річній доньці відсвяткувати свій день народження разом із 22-річною на той час сенсацією соціальних мереж Каєм Ченатом.


Дитина з'явилася на фотографіях, що їх опублікував відомий стрімер Twitch Ченат у його Instagram Story. Ці зображення швидко потрапили на сторінку Reddit, присвячену Кардашян, і породили шквал відгуків і від прихильників, і від недоброзичливців.    


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

ЧИТАЙТЕ
Кім Кардашян потішила шанувальників своїми новими світлинами
15 вересня 17:59 196
АННА-КАРОЛІНА НАЗАВЖДИ
ГАЗЕТА «ЖИТТЄВІ ІСТОРІЇ»
АННА-КАРОЛІНА НАЗАВЖДИ
08 вересня 12:24 60
Бредлі Купер гуляє з донькою в Нью-Йорку
06 вересня 14:00 371