Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кім Кардаш'ян і Дженніфер Лопес уболівають у Лос-Анджелесі

Факти

Назар КОЛОДІЙ
17 березня 12:44
132
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Улюблена команда зірок

Кім Кардаш'ян і Дженніфер Лопес уболівають у Лос-Анджелесі

ШОУ-БІЗНЕС

 

 

Кім Кардаш'ян відвідала матч НБА зі своїм сином Сейнтом, який також грає в баскетбол. На арені Crypto.com папараці помітили й зірку Дженніфер Лопес. 


43-річна Кім одягнула просту білу футболку та чорні шкіряні штани. Вона занурилась у спортивні події разом зі своїм восьмирічним старшим сином, який одягнув форму улюбленої команди "Лос-Анджелес Лейкерс".

 

 

54-річна Дженіфер Лопес випромінювала повсякденний шик у світлому светрі й темних джинсах. Вона сиділа поруч зі своїм чоловіком Беном Аффлеком. Вони спостерігали за грою улюбленої команди. Бен обрав темно-синю сорочку, піджак і джинси. На голові в актора була синя кепка. Актор Бен Аффлек часто ходить на змагання з баскетболу з молодшим сином Семюелем. 


Баскетбольний матч відбувся за декілька днів після того, як джерело повідомило DailyMail.com, що Кім і зірка НФЛ Оделл Бекхем-молодший зустрічаються. Зірку реаліті-шоу та 31-річного спортсмена публічно пов’язували від вересня 2023 року, коли з'явилися припущення про можливий зв’язок між ними. Тепер вони вивели свої стосунки на новий рівень і зустрічаються не ховаючись від медіа. 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter