Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кім і Хлої Кардашьян завітали на екстравагантне весілля в Мумбаї

Люди

Степан СЕМКІВ
17 липня 10:02
546
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кім і Хлої Кардашьян в індійському одязі

Кім і Хлої Кардашьян завітали на екстравагантне весілля в Мумбаї

Життєві історії

 

 

Кім і Хлої Кардашьян минулого тижня "засвітилися" в Мумбаї, демонструючи розкішні коштовності та приголомшливе традиційне індійське вбрання на весіллі Ананта Амбані та Радхіки Мерчант.

43-річна Кім завітала до свого Instagram Story, щоб продемонструвати своє вбрання: червона лехенга, яка сяє мерехтливими блискітками та складною вишивкою бісером. Комплект засновниці SKIMS поєднував топ з відкритими плечима, прикрашений китицями, і відповідний виріб із дупати.


Магнатка SKKN підкреслила свій образ великою кількістю діамантів, зокрема, на ній були два намиста з великими діамантами, блискучий браслет, з’єднаний з каблучкою, і додатковий діамантовий головний убір. Її фірмове вороняче волосся було розпущене хвилями з проділом посередині, що створювало невимушений елегантний вигляд.

 


40-річна Хлої одягла не менш неймовірну лехенгу. Засновниця Good American також ділилася відео з Кім, одягнена в білий топ з відкритими плечима, щедро прикрашений золотим бісером, вишитими деталями та перлами.


Зірка серіалу «Кардашьян» поєднала його з відповідною спідницею та дупатою, а також сумкою на шнурках. Брудно-світле волосся Хлої було укладене так само, з проділом у центрі та каскадом у розкішних хвилях.


Серед величі екстравагантного весілля добре одягнені сестри Кардашьян змішалися з плеядою відомих особистостей, враховуючи Ніка Джонаса, Пріянку Чопру, Джона Сіну та безліч світил Боллівуду.


Щодо молодят: наречений Анант Амбані є 29-річним сином Мукеша Амбані, найбагатшої людини Індії та голови Reliance Industries, і Ніти Амбані, колишньої шкільної вчительки й провидиці, що стоїть за Reliance Foundation.


Наречена Радхіка Мерчант, якій також 29 років, відома своєю відданістю соціальній роботі та корпоративній соціальній відповідальності, яка зробила значний внесок у справу свого батька Вірена Мерчанта.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter