Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кім Кардаш’ян насолоджується футбольним матчем разом зі своїм сином

Факти

Богдана СВІТЕНКО
25 серпня 16:00
154
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кім Кардаш’ян мандрує світом

Кім Кардаш’ян насолоджується футбольним матчем разом зі своїм сином
Кім Кардаш'ян в Іспанії

Життєві історії

 

Зірка Кім Кардаш’ян насолоджується спілкуванням зі своїм сином Сейнтом в Іспанії. У той самий час її доньки Норт і Чикаго проводять час зі своїм батьком Каньє Вестом у Південній Кореї.

 

 

43-річна мама вирушила до Мадрида, щоб разом із восьмирічним сином та його другом подивитися матч «Реал Мадрида» та «Реал Вальядоліда». Кім Кардаш’ян змогла познайомити свого юного футбольного фаната з деякими гравцями, а саме: Давідом Алабою, Джудом Беллінгемом, Вінісіусом Жуніором та іншими.

 

Нещодавно Кім поділилася своїми планами щодо подорожей, зазначивши: «Я завжди їжджу на футбол зі своїм старшим сином. Сейнт любить його дивитися, тому ми подорожуємо світом. Я возила його до Японії, я возила його всюди», розповіла жінка. У тому ж інтерв'ю вона зазначила, що її діти готові до того, що в неї з’явиться новий чоловік.

 

Батьком усіх дітей Кім Кардаш’ян, а саме: одинадцятирічної Норт, восьмирічного Сейнта, шестирічної Чикаго та п'ятирічного Псалма, є 47-річний Каньє Вест. Подружжя розлучилося 2022 року після семи років шлюбу. Кім і Каньє домовилися про спільну опіку над своїми дітьми.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter