Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кілліан Мерфі зніматиметься в новому фільмі в Британії

Факти

Назар КОЛОДІЙ
22 березня 11:01
134
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Нова роль переможця "Оскара"

Кілліан Мерфі зніматиметься в новому фільмі в Британії

Життєві історії

 

 

 

47-річний ірландський актор зніматиметься у продовженні фільму «Гострі шори» разом зі сталим акторським складом. Він гратиме роль учасника злочинного угрупування Томмі. Фільм «Гострі шори» вийшов 2013 року та зібрав величезну аудиторію і в Британії, і за кордоном, залучаючи таких зірок кіноекрана, як Том Гарді та Аня Тейлор-Джой.

 

Творець кінострічки Стівен Найт поділився новиною під час розмови з BirminghamWorld на прем’єрі свого нового шоу BBC This Town. Він сказав: «Мерфі точно повернеться до фільму». Знімання фільму розпочнеться на Digbeth Loc Studios у Бірмінгемі у вересні, а сюжет розгортатиметься під час Другої світової війни.

 

 

Раніше Кілліан говорив про проєкт: «Я завжди казав, якщо Найт представить сценарій, який, як я знаю, він зможе виконати, тому що він феноменальний письменник, я буду там».

 

Після історичної перемоги на «Оскарі» за найкращу чоловічу роль у ролі Оппенгеймера минулого місяця Кілліан сказав про свого персонажа Томмі: «Мені сподобалася ця роль. Мій персонаж був виснажливим і зовсім іншим для мене. Кожне моє повернення назад було ніби подорожжю». Мерфі також натякнув, що сценарист Стівен Найт міг розповісти більше історій про бірмінгемський клан Шелбі та їхню злочинну діяльність між 1880-ми і 1910-ми роками.

 

Нагадаємо, у своїй промові на церемонії нагородження «Оскар» Кілліан мовив, що він «дуже гордий ірландець», перш ніж присвятити свою перемогу «всім миротворцям світу». Шанувальники актора, які дивилися, назвали його «справжнім джентльменом» за слова про ірландське походження. 

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter