Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джонні Депп прагне змінити свою зовнішність завдяки кільком операціям

Люди

Марія КАЛУШ
06 жовтня 11:11
129
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Джонні Депп і нові пріоритети в житті

Джонні Депп прагне змінити свою зовнішність завдяки кільком операціям
Зіркове перетворення актора

Життєві історії

 

 

Усмішка не єдине, над чим працює Джонні Депп, адже актор з «Піратів Карибського моря», як повідомляють, планує зробити всілякі косметичні операції, щоб освіжити свою зовнішність.


61-річна зірка фільму «Мадам дю Баррі» нещодавно зробив неймовірну стоматологічну операцію. Джонні «гіперопікується» своєю зовнішністю після того, як він повернувся у гру знайомств після широко розрекламованого розлучення з Ембер Херд. Вочевидь він планує зробити собі нову пластичну операцію, щоб причепуритися. І, очевидно, хоче пройти повне перетворення!


Як повідомляє InTouch, Депп хоче бути в найкращій фізичній формі зараз, коли йому вже за шістдесят, а зараз він повернувся до гри в побачення, і хоче почати працювати над своєю фігурою та нарощувати м'язи.

 


Як повідомляють, виконавець Едварда Руки-ножиці також хоче зробити ще один крок уперед і пройти повне перетворення тіла за допомогою ножа хірурга. І його повністю підтримують друзі! «Він став дуже уважним до себе. Певні частини його тіла розпадаються на частини, і зараз він розробляє план оздоровлення», розповів InTouch інсайдер про актора. Він також хоче наростити м'язи і, можливо, зробити підтяжки, чому б і ні?».


Косметична хірургія та спортзал це тільки початок, оскільки джерело також натякнуло, що актор хоче інвестувати «в деякі ритуали краси, щоб відполірувати шкіру, волосся і загальний зовнішній вигляд», чому близькі йому люди дуже раді, оскільки вважають, що «давно пора» подбати про свою зовнішність.


«Зараз він ставить на перше місце своє здоров'я і благополуччя,  розповів інсайдер виданню People кілька місяців тому, додавши: Людям подобався його зовнішній вигляд: на британській прем'єрі «Мадам дю Баррі». Він зробив нову стрижку, виглядав відполірованим і підтягнутим. Він схуд. Він почувається і виглядає здоровішим».


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter