Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Емма Стоун і Дейв Маккері готують фільм для кінокомпанії Universal

Люди

Назар КОЛОДІЙ
13 квітня 16:48
257
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Емма Стоун гратиме головну роль

Емма Стоун і Дейв Маккері готують фільм для кінокомпанії Universal

Життєві історії

 


Емма Стоун та її чоловік Дейв Маккері ведуть перемовини про спільну роботу над фільмом кінокомпанії Universal. У фільмі Стоун гратиме головну роль, а Маккері буде режисером стрічки. Продюсери Young Rock Патрік Канг і Майкл Левін написали оригінальний сценарій. Однак подробиці проєкту поки тримають у таємниці.

 

Стоун нещодавно отримала другу премію «Оскар» за найкращу жіночу роль (раніше отримала премію «Оскар» за роль у фільмі Йоргоса Лантімоса «Бідолашні створіння». Актриса вже мала нагороди за роль у фільмі «Ла-Ла Ленд» 2017 року. Емма також відома своїми ролями у фільмах «Фаворит», «Допомога», «Легко А», «Дивовижна людина-павук».

 

Актриса нещодавно була виконавчим продюсером фільму «Прокляття» і має намір об'єднати творчі зусилля із Лантимосом у його майбутньому фільмі «Види доброти».

 

Маккері — сценарист, режисер і продюсер, який працював разом зі Стоуном. Раніше він був режисером Brigsy Bear, працював сценаристом Saturday Night Live, де вони зі Стоуном познайомилися 2016 року.

 

Старший виконавчий віцепрезидент Universal з розвитку виробництва Ерік Баєрс і креативний керівник Жаклін Гарель стежитимуть за виробництвом фільму, який наразі не має назви.

 

Джерело: https://www.hollywoodreporter.com/ 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter