Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кеті Голмс вийшла на прогулянку в Нью-Йорку

Люди

Назар КОЛОДІЙ
29 лютого 09:35
156
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Неперевершена акторка

Кеті Голмс вийшла на прогулянку в Нью-Йорку

ШОУ-БІЗ

 

 

 

 

Кеті Голмс, 45-річна американська акторка кіно, театру та телебачення, мала приголомшливий вигляд у яскравому мереживному бралеті під вишуканий костюм і срібне кольє. Кеті зробила акцент на своїй фігурі за допомогою пари біло-чорних туфель з гострим носком і додала яскравого кольору вбранню, нанісши червону помаду. Зірка носила свої речі в маленькій сумочці, а довгі темні коси вклала в акуратну косу збоку.


Раніше того ж дня Кеті обрала повсякденний образ, одягнувши коричневу футболку великого розміру, куртку кольору хакі та привабливі блакитні водонепроникні штани.


Нагадаємо, що Кеті була одружена з 61-річним актором Томом Крузом упродовж 2006—2012 років, а у квітні 2006 року в пари народилася дочка Сурі. Відтоді вона опікувалася Сурі, яка, не підтримує стосунків з її батьком від 2013 року.


Кеті розповіла, що Сурі записала кавер на пісню Blue Moon для свого фільму Alone Together, в якому кінозірка написала, режисерувала та зіграла головну роль. «Вона дуже, дуже талановита. Вона сказала, що зробить, і вона записала це», — повідомила Кеті. Й додала: «Цього, я думаю, ми всі хочемо — іди і роби свою справу». Кеті зазначила, що зараз Сурі не зосереджена на кар’єрі співачки: «Крім цього, вона 16-річна дівчина, яка навчається в середній школі».


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter