Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кемерон Діас і Бенджі Медден насолоджуються родинною прогулянкою

Факти

Богдана СВІТЕНКО
19 серпня 20:05
183
Джерело: Газета "Життєві історії"

Кемерон Діас та її сім’я

Кемерон Діас і Бенджі Медден насолоджуються родинною прогулянкою
Кемерон Діас на прогулянці

Життєві історії

 

Американська акторка Кемерон Діас та її чоловік Бенджі Медден мали щасливиий вигляд, коли насолоджувалися сімейним дозвіллям у Монтесіто (штат Каліфорнія). Кемерон везла свого новонародженого сина у візочку, а Бенджі тримав за руку їхню чотирирічну доньку Раддікс. Сім'я з чотирьох осіб насолоджувалася днем і була розслабленою, досліджуючи своє містечко.

 

 

Для їхньої невимушеної прогулянки Кемерон одягла простий одяг чорну футболку, штани та білі босоніжки без підборів. Тим часом її чоловік був одягнений так само просто в чорну кофтину з довгим рукавом, шорти та чорне взуття.

 

Минулого місяця пара виставила на продаж свій величезний маєток у Беверлі-Гіллз за 17,8 млн дол. Подружжя вирішило продати нерухомість і переїхати в інший свій будинок у Лос-Анджелесі. В Кемерон та її чоловіка, які одружені з 2015 року, також є особняк, площею майже 11000 кв футів (приблизно 1022 кв м) у Монтесіто, який вони придбали 2022 року за 12,8 млн дол. І хоча їм подобається атмосфера цього міста, але їхнє життя більше зосереджене в Лос-Анджелесі.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter