Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Келлі Брук відверто розповіла про життя без дітей і залежність від партнера

Факти

Богдана СВІТЕНКО
16 вересня 15:30
213
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Келлі Брук та її чоловік

Келлі Брук відверто розповіла про життя без дітей і залежність від партнера
Келлі Брук та її сім'я

Життєві історії

 

 

Британська акторка і фотомодель Келлі Брук та її чоловік Джеремі Парізі у відвертій розмові розповіли про свої десятирічні стосунки та невизначеність щодо сімейних планів. Це вже не вперше, коли Келлі говорить про те, що вона успішна жінка без дітей.  

 

Розмовляючи з The Sunday Times, пара розповіла, що створення сім'ї, можливо, не в їхніх планах. 44-річна жінка пояснила: «Наразі ми не плануємо мати дітей. Ми щасливо співзалежні. Я ніколи не думала, що такі стосунки можуть існувати». Джеремі додав: «Я походжу з великої італійської родини, тож нам доведеться подумати про дітей. Майбутнє покаже, і, можливо, ми будемо проводити більше часу в Італії, хоча після того, як я так довго облаштовувався в Лондоні, вивчав мову та орієнтувався в усіх правилах Brexit, я не поспішаю їхати»».

 

Брук і 39-річний італійський чемпіон з дзюдо почали зустрічатися 2014 року, а одружилася через вісім років після початку своїх стосунків. Для Келлі Брук, справжнє ім’я якої Келлі Енн Парсонс, цей шлюб став першим, хоча вона і мала багато гучних романів. Зокрема з актором Джейсоном Стейтемом вона зустрічалася сім років.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter