Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Каньє Вест роздратував батька Б’янки Ченсорі, й той вимагає зустрічі

Факти

16 квітня
462

Каньє Вест розізлив тестя

Каньє Вест роздратував батька Б’янки Ченсорі, й той вимагає зустрічі

 

 

Родичка 29-річної Б’янки Ченсорі Софі розповіла медіа, як вона насправді ставиться до шлюбу Б’янки із Каньє. «Я знаю лише те, що вони закохані й щасливі», мовила Софі.

 

Це сталося за декілька тижнів після того, як джерела видання з’ясували, що батько Б’янки Лео вимагав у Каньє та його доньки негайно прилетіти до Австралії на серйозну розмову. DailyMail.com раніше повідомляв, що Лео хотів неодноразово зустрітися зі своїм зятем, проте той ігнорував його прохання. 

 

 

Лео і його дружина Олександра раніше висловлювали своє занепокоєння щодо їхньої доньки, яка вийшла заміж за скандального репера в грудні 2022 року. «Її батько все ще планує поговорити з Каньє і не боїться його», розповіло джерело видання. 

 

Раніше мати Б'янки Олександра прилетіла до США з наміром «урятувати» свою дитину. Проте вона не змогла додзвонитися до пари. «Батько Б’янки не був задоволений візитом дружини до їхньої доньки. Він був проти того, що дружина дала згоду на шлюб із репером і дозволила Б’янці робити те, що вона вважає за потрібне», — продовжив інсайдер.

 

Як відомо, Б'янка влаштовує з чоловіком Вестом перформенси з дивними моделями одягу, стилями і розвагами. Вона оголює всі частини тіла, одягає прозорий одяг і хизується своїми дивними образами. Проте ці вибрики не всім подобаються, а батьки Б’янки Ченсорі вважають це ганьбою, яка має припинитися. 


 
Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Степан СЕМКІВ

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

ЧИТАЙТЕ

«ХОЧЕШ МОРОЗИВА?»
ЖИТТЄВІ ІСТОРІЇ. ГАЗЕТА «ЖИТТЯ»
«ХОЧЕШ МОРОЗИВА?»
26 березня 62
Девід Бекхем розповів про амбіції і стосунки з батьком
24 березня 43
Емілі Блант запросила своїх батьків на премію «Оскар»
10 березня 52