Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Каньє Вест і Б'янка Ченсорі влаштовують шалені вечірки

Люди

Назар КОЛОДІЙ
08 квітня 15:13
4043
Джерело: Газета "Життєві історії"

Каньє Вест і Б'янка Ченсорі розважаються

Каньє Вест і Б'янка Ченсорі влаштовують шалені вечірки

Життєві історії

 

 

Каньє Вест і його дружина Б'янка Ченсорі таємно орендували розкішний будинок XVI століття Стінга в Тоскані, Італія.

 

Медіа пишуть, що пара проводила свої дикі розваги із друзями поза увагою громадськості. The Sun повідомляє, що пара орендувала для свого проживання розкішний маєток співака Стінга, де вони влаштували чимало гучних вечірок.

 

Стінг із дружиною у своєму італійському маєтку

 

46-річний репер і 29-річна архітекторка Yeezy кілька разів потрапляли в заголовки газет під час відпустки, насамперед після того, як їх зняли, як вони вчиняють непристойні дії на човні у Венеції.

 

Джерело розповіло виданню: «Якщо люди думали, що Каньє живе в Італії, після того, як побачили фотографії його та Б’янки у Венеції, вони не знають, що відбувається в будинку Стінга. Каньє, Б'янка та їхнє оточення весело гуляють і влаштовують дикі перформенси. Каньє і його друзі заволоділи однією з наймальовничіших резиденцій в Італії.

 

«Каньє перебував там упродовж серпня і вересня й повністю використовував територію, яка об'єднує озеро і тенісні корти. Люди, які перебували на вечірках, розповідали про те, якими божевільними були їхні забави», пише видання. 

 

Розгалужена вілла Стінга розташована за 45 хвилин на південний схід від Флоренції в регіоні К’янті. Тут виготовляють вино, оливкову олію та мед. У будинку дев'ять спалень та вісім ванних кімнат. Окрім головного будинку, є п’ять величезних котеджів, що вміщають до 50 гостей, які можуть користуватися всіма зручностями та персоналом. У маєтку також є шахова дошка натуральної величини, будиночок на дереві з видом на озеро, фонтан, який колись належав актрисі Софі Лорен, тенісний корт і басейн.

 

Серед гостей скандальної пари були сер Боб Гелдоф із Band Aid та актор Дастін Гоффман.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter