Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Леонардо ді Капріо відпочиває в Італії з Вітторією Черетті

Факти

Богдана СВІТЕНКО
31 липня 14:30
201
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Леонардо ді Капріо у відпустці

Леонардо ді Капріо відпочиває в Італії з Вітторією Черетті

Життєві історії

 

Американський актор Леонардо ді Капріо перебуває у відпустці зі своєю дівчиною Вітторією Черетті. 49-річного Леонардо помітили з 26-річною італійською моделлю у мальовничому Портофіно (Італія).

 

 

Вони мали невимушений вигляд, гуляючи італійським узбережжям перед тим, як повечеряти на свіжому повітрі в місцевому ресторані. На одному з фото Вітторія затягувалась сигаретою. Згодом до них приєдналися актори Тобі Магвайр, Лукас Хаас та редактор Едвард Кобіна Еннінфул, який був зі своїм партнером Алеком Максвеллом.

 

 

Вітторія була одягнена в чорну кофтинку поверх блискучої мінісукні. Леонардо був більш невимушеним, оскільки одягнув усе чорне.

 

Леонардо ді Капріо, який є зіркою фільму «Титанік», та Вітторія Черетті жодного разу не підтвердили та не заперечили чуток про свій можливий роман. Леонардо завжди намагається тримати своє особисте життя якомога далі від уваги преси, але його стосунки завжди були предметом особливого зацікавленння. Ді Капріо мав романи з багатьма відомими моделями та акторками, але він ніколи не був одруженим і не має дітей. Натомість Вітторія Черетті була у шлюбі з диджеєм Маттео Міллері з 2020 до 2023 року.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter