Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Камерон Діаз завітала із чоловіком Бенджі Медденом на святкову вечерю

Люди

Марія КАЛУШ
28 серпня 18:55
326
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Камерон Діаз і її родина

Камерон Діаз завітала із чоловіком Бенджі Медденом на святкову вечерю
Зірка на побаченні з чоловіком

Життєві історії

 


Американська акторка, супермодель і письменниця Діаз нещодавно насолоджувалася рідкісною сімейною прогулянкою з дітьми на початку цього місяця. Вона вийшла з ресторану в Монтесіто разом із 45-річним чоловіком-музикантом після того, як насолодилася смачною їжею. 


Красуня була одягнена у звичайну чорну сорочку з глибоким вирізом, а також темно-зелений кардиган. Її світле волосся було зібране в простий хвіст, а кілька вільних пасм спадали на лоб. 
Діас, яка святкуватиме свій 52-й день народження 30 серпня, обрала мінімум аксесуарів, додавши до образу пару невеликих сережок. 


Її чоловік, Бенджі, відомий як соліст групи Good Charlotte, також був одягнений у чорну сорочку з короткими рукавами, а на голові в нього була зелена кепка.  Пару бачили, як вони стояли біля закусочної поруч з дитячим візочком і мило поцілувалися. 


Зірка «Ангелів Чарлі» та музикант пов'язали себе узами шлюбу 2015 року під час романтичної церемонії в будинку акторки в Беверлі-Гіллз. 

 


Наприкінці 2019 року в пари народилася перша спільна дитина за допомогою сурогатного материнства чотирирічна донька на ім'я Реддікс. На початку цього року, в березні, вони оголосили про народження другої дитини сина, якого назвали Кардинал. 


Тоді Кемерон, яка не публікує фото своїх дітей заради їхньої приватності, поспішила поділитися цією особливою новиною в інстаграмі. Поряд з малюнком, на якому було написано: «Маленька пташка прошепотіла мені», вона написала своїм підписникам: «Ми благословенні й раді повідомити про народження нашого сина, Кардинала Меддена». 

 

У березні, невдовзі після оголошення, джерело повідомило виданню People, що Діас почувається «безмежно щасливою» від того, що в них народилася друга дитина. 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter