Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Кайлі Дженнер розповіла про проблеми зі здоров’ям мами

Факти

09 травня
117

Кайлі Дженнер і мама

Кайлі Дженнер розповіла про проблеми зі здоров’ям мами

 

 

Кайлі Дженнер розплакалася, коли мама Кріс Дженнер розповіла про проблеми зі здоров’ям під час емоційного трейлера п’ятого сезону «Сімейства Кардашьян». У ролику видно, як заплакана  68-річна Кріс каже своїм спустошеним дітям: «Мені зробили сканування – вони знайшли кісту та невелику пухлину».

 

Потім трейлер переходить до 26-річної Кайлі, яка нестримно ридає, перш ніж її обіймає 28-річна сестра Кендалл. Останнім часом Кайлі опинилася в центрі неправдивих спекуляцій щодо вагітності, а також постійних чуток про те, що вона розлучилася з 28-річним Тімоті Шаламе.

 

 

Кілька джерел спростували припущення про вагітність Кайлі. Мама двох дітей має шестирічну дочку Стормі Вебстер і дворічного сина Айра Вебстера з колишнім репером Тревісом Скоттом.
Чутки про вагітність з'явилися на початку минулого місяця, коли комік Деніел Тош  зробив заяву у своєму подкасті Tosh Show.

 

Джерела також підтвердили, що Кайлі та Тімоті «все ще зустрічаються» і мають стосунки на відстані, незважаючи на чутки про те, що вони розлучилися. «Кайлі та Тімоті підтримували зв'язок, поки він був на зйомках і вони досі разом», — заявив інсайдер. Зараз Кайлі живе в Каліфорнії зі своїми дітьми, а Тімоті знімає фільм «Повне невідоме» — байопік про Боба Ділана.

 

Кайлі та Тімоті вперше пов’язали у квітні 2023 року, за чотири місяці до їхнього публічного дебюту на концерті Renaissance Бейонсе в Лос-Анджелесі в серпні. Кайлі не знімалася з Шаламе відтоді, як вони перебували удвох на церемонії вручення премії «Золотий глобус» у Беверлі-Гіллз 7 січня. 

 

У березні інсайдери підтвердили DailyMail.com, що дует усе ще зустрічається, незважаючи на побоювання, що пара, можливо, розлучилася. Інсайдери стверджують, що дует навмисне нічого не коментує медіа, щоб «захистити» свої стосунки.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

Автор: Степан СЕМКІВ

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter