Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ілон Маск не переймається судовою суперечкою із Граймс і відпочиває на Сент-Барт

Факти

Назар КОЛОДІЙ
05 січня 14:00
164
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Зірка почувається впевнено

Ілон Маск не переймається судовою суперечкою із Граймс і відпочиває на Сент-Барт

 

 

У цей час Сент-Барт завжди є осередком багатих і знаменитих. Серед інших знаменитостей на острові відпочивали Дженніфер Лопес і Бен Аффлек, Джефф Безос і наречена Лорен Санчес, Мадонна, Майк Тайсон, Дон Лемон та його наречений Тім Мелоун.


Найбагатша людина у світі Маск, статки якого за оцінками Forbes становлять 251 мільярд доларів, розповів, що відпочив на розкішному Карибському острові. Там він "просто провів час із сім’єю та близькими друзями", - розповів мільярдер.


Папараці повідомили, що бачили Маска, який танцював із "піднятими вгору руками" на вечірці, організованій Palm Tree Crew. Там він тусувався з Томом Брейді та сноубордистом Шоном Вайтом. "Я дійсно пам’ятаю, як коротко зустрічався із Шоном Вайтом і Томом Брейді", — розповідає Маск, але це було не на вечірці Palm Tree Crew.


Нагадаємо, що Маск і Граймс ведуть суперечливу боротьбу за X та двох інших їхніх дітей, однорічного Exa Dark Sideræl і Techno Tau Mechanicus. У вересні в Каліфорнії співачка Genesis подала клопотання про встановлення батьківських взаємин, яке змушує суд ідентифікувати законних батьків дитини, коли вони не перебувають у шлюбі. Раніше вона благала Маска "дозволити їй побачити свого сина". Граймс і Маск зустрічалися від 2018 року до розлучення в березні 2022-го.
Лише за три дні до того, як Граймс подала заяву до суду, засновник SpaceX подав позов у Техасі. Щоб стати законним батьком дітей, він стверджує, що він "фактично піклується, контролює та володіє кожною дитиною з моменту їхнього народження". 


Джерело: https://pagesix.com/

 

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter